+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 8:00 – 15:00

Hotel KLIKA Recenze

Hodnocení hotelu

85%
Velmi dobré

dle 99 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    90%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    78%
  • Poměr cena/kvalita

    80%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jiří Bilčák

jednotlivec, 10.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

D.

jednotlivec, 24.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Malý ale přívětivý hotel. Veliké plus - na nočních stolcích lampičky vhodné na čtení.

  • V pokoji jen nejnutnější vybavení. Pokud by tam člověk měl trávit i část dne (třeba deštivého), pak nepohodlné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Markus

dospělý pár, 16.2.2014

Deutsch

  • Celkové hodnocení
54 %
  • Die Lage ist sehr schön und - zumindest ausserhalb der Saison - ruhig, Restaurant ok.

  • kein Haartrockner, Gebläse im Bad funktioniert nicht, sehr hellhörig innerhalb des Hasuses und auf die Gasse, Beleuchtung mangelhaft: zum Lesen ungeeignet. Im Frühstücksraum läuft schon morgens der Fernseher.

Personál
6
Služby
5
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

skupina přátel, 21.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • spolehlivost

  • hluk z ulice v pokojích směrem k silnici,kostky.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří Tichota

jednotlivec, 22.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Tomuto hotelu není v podstatě co vytknout, dá se říci, že vše včetně gastro nabídky kuchyně, personálu, ochoty recepce atd. bylo na vynikající úrovni. Tak si představuji české hotelnictví. Mohu vřele doporučit všem návštěvníkům Českých Budějovic.

  • Není.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Eva Jonášová

dospělý pár, 29.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Personál velmi vstřícný a na výši. Snídaně dobrá.

  • Pokoj tmavý, nevyvětraný. Ne příliž velký výběr denních jídel.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 19.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Poloha

  • Slabý signál wifi na pokoji, i když router za dveřmi.

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Jiří Ubry

dospělý pár, 24.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonym

dospělý pár, 7.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Velmi dobrá komunikace s personálem, výtečná dopravní dostupnost, skvělá poloha v blízkosti centra.

  • "Únava" obsluhujícího číšníka v restauraci.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

skupina přátel, 10.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemná obsluha i prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vilma Pelcová

jednotlivec, 24.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vstřícnost, příjemné prostředí, ochota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gwyn Williams

dospělý pár, 8.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marek

jednotlivec, 28.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Lubomír Šoustar

dospělý pár, 30.3.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Důvodem ke spokojenosti je mimořádná ochota personálu.

  • Důvodem ke spokojenosti je mimořádná ochota personálu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

rodina se staršími dětmi, 10.10.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Pěkný čistý hotýlek, milý a ochotný personál, pokojík jako klícka (doslova - třílůžkový pokoj cca 12 m2 plus koupelna 2,5 m2 mi přijde za cenu cca 100 € docela malé). Také na snídaňový bufet jsme zvyklí z hotelů této cenové kategorie poněkud bohatší. Tyto nedostatky trochu napravuje opravdu nadstandardní vstřícnost a ochota velmi milého personálu.

  • Pěkný čistý hotýlek, milý a ochotný personál, pokojík jako klícka (doslova - třílůžkový pokoj cca 12 m2 plus koupelna 2,5 m2 mi přijde za cenu cca 100 € docela malé). Také na snídaňový bufet jsme zvyklí z hotelů této cenové kategorie poněkud bohatší. Tyto nedostatky trochu napravuje opravdu nadstandardní vstřícnost a ochota velmi milého personálu.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
3

Heinz Gruß

dospělý pár, 5.10.2010

Deutsch

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Im Hotel Klika fühlten wir uns sehr wohl. Frühstück war ausgezeichnet, Betreuung ebenfalls. Parken bequem und kostenlos. Ehepaar Gruss

  • Im Hotel Klika fühlten wir uns sehr wohl. Frühstück war ausgezeichnet, Betreuung ebenfalls. Parken bequem und kostenlos. Ehepaar Gruss

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 8.9.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Knížková

jednotlivec, 26.2.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi příjemný hotel, přímo v centru starého města. Výborná poloha, ideální když máte jednání ve městě, i kvůli vyřešenému parkování.Krásná venkovní terasa s výhledem na řeku a zimní zahrada.Budu tento hotel využívat pravidelně.

  • Velmi příjemný hotel, přímo v centru starého města. Výborná poloha, ideální když máte jednání ve městě, i kvůli vyřešenému parkování.Krásná venkovní terasa s výhledem na řeku a zimní zahrada.Budu tento hotel využívat pravidelně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Andrea Svobodová

jednotlivec, 11.2.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byla jsem maximálně spokojena se všemi body uvedenými v dotazníku. Personál je příjemný, pokoje čisté a cena odpovídá kvalitě. Bufetová snídaně je výborná, obzvláště čerstvé rohlíčky. Určitě se vrátím. Doporučuji všem.

  • Byla jsem maximálně spokojena se všemi body uvedenými v dotazníku. Personál je příjemný, pokoje čisté a cena odpovídá kvalitě. Bufetová snídaně je výborná, obzvláště čerstvé rohlíčky. Určitě se vrátím. Doporučuji všem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10